Bliv GlemMigEj Butik

GlemMigEj ved vi, at der er mange forskellige handicap. Derfor stiller vi heller ikke ét specifikt krav til, hvordan man er handicapvenlig, men hjælper dig til at skabe synlighed om, præcis hvordan din butik kan hjælpe til at gøre shoppingturen nemmere for personer med handicap.

Når din virksomhed udfylder kontaktformularen, vil I blive kontaktet af en af vores pårørende til handicap og aftaler tid til gennemgang af butikken. 

Sammen gennemgår I butikken og krydser af, hvilke særlige behov I kan imødekomme. Efterfølgende vil I blive noteret på hjemmeside og giver de mange pårørende til personer med handicaps mulighed for selv at vurdere, om det er præcis det de har behov for. 

Hvis du ønsker din butik skal være mere handicapvenlig, tilbyder vi workshops, hvor vi underviser dig og dit personale i, hvordan I trygt kan sige: Kom indenfor.

Book workshop

Workshop

GlemMigEj workshops underviser dig og dit personale i, hvordan I kan byde flere kunder med handicap indenfor. 

Vi tager udgangspunkt i, hvad der er muligt for din butik, undervise i hvad det kræver for personer med handicap og deres pårørende at tage på shopping – samt står til rådighed for alle de spørgsmål I måtte have.

Efter workshoppen vil I:

– Være bedre rustet til at hjælpe kunder med handicap.
– Prøve at hjælpe en person med handicap (skuespil).
– Blive klogere på, hvordan en person med handicap oplever jeres butik.
– Få implementeringsforslag som passer til jeres butik.

Og selvfølgelig blive markedsført gennem GlemMigEj’s kanaler

Der er åbent i shoppen

Besøg shoppen